BUN VENIT PE PAGINA MEA !

Suntem fii din Dumnezeu

Lucrarea cu copiii

CORUL DE COPII AL BISERICII BETANIA DIN CARACAL cu care lucrez de mai bine de7 ani,ca si invatatoare de copii unde de-arindul anilor am avut multe experiente minunate si impliniridar pot sa spun ca am intilnit si multe dificultati cu unii copii deoarece proveneau din familii dezorganizate si care aveau o mare influenta negativa in vietile lor.Dar ce pot spune,decat ca Dumnezeu lucreaza cu copiii intr-un mod deosebit si de multe ori copiii ce frecventau programele de Invatatura Crestina,isi aduceau ulterior si parintii ca sa vada ce fac ei,si care mai tirziu incheiau Legamintul cu Domnul in apa botezului.

copii caracal

program copii

LA SARBATOAREA NASTERII DOMNULUI ISUS COPIII AU PREZENTAT O SCENETA DEC.2007,care a miscat inimile tuturor ce erau prezenti la acea sarbatoare deoarece mesajul scenetei a fost:Spuneti NU obiceiurilor lumesti de Craciun,si descoperiti adevarata insemnatate a nasterii Mantuitorului nostru !Apoi copiii ca in fiecare an au primit cadouri oferite de Biserica.

SCENETA DE CRACIUN DEC.2006

COPII IMPARTIND INVITATII IN ORAS 2007.Am organizat o evanghelizare a copiilor unde ei aveau ocazia de a pune in practica tot ce ei invatase-ra pina atunci,deoarece de cele mai multe ori doresc sa implementez copiilor de mici lucrarea de „misionarism”,ca mai tirziu ei sa poata sa priceapa ca aceasta este o necesitate si nu o optiune.

copiii prezentind un montaj

corul de copii ai Bisericii

CORUL COPIILOR DIN BISERICA PENTICOSTALA FILADELFIA DRAGANESTI-OLT.La aproximativ 20 de km.de Caracal se afla orasul Draganesti de Olt .

copii din islaz

EVANGHELIZARE IN COMUNA ISLAZ UNDE COPIII CINTAU O CINTARE. AICI DE MAI BINE DE 2  ANI INTILNIRILE NOASTRE AU LOC IN AER LIBER,IN CURTEA UNUI FRATE DEOARECE NU AVEM O CASA DE RUGACIUNE ;DAR LUCRAREA PE CARE AM INCEPUT-O ACUM  7 ANI PROPASESTE DIN ZI IN ZI MAI MULT SPRE BINE,SI TOT MAI MULTI OAMENI SE INTORC LA DOMNUL ISUS.

Copiii din Com.Farcasele -jud olt

copii farcasele Comuna farcasele este situata la  aproximatim 10 km de Caracal,si este foarte mare deoarece este formata din mai multe sate legate unul de celalalt.Aici am inceput lucrarea in anul 2007 si binenteles ca primii veniti la programele noastre au fost copii,care cu atita drag ne-au intimpinat.Dorim ca evanghelizarile sa continuie si in acest an.

Daca vrei,poti sprijinii si tu aceasta lucrare prin rugaciunile tale si binenteles cu materiale pentru copii.Domnul sa te binecuvinteze !

Un nou inceput in Satul Gircov

copii gircov De aproximativ  2 luni am deschis un nou punct de lucru in Satul Gircov,la 60 km de Caracal,si binenteles ca si aici sunt copii care doresc sa-L cunoasca pe D-l Isus.


Un comentariu »

  1. sint super imaginile astea si foarte reusite

    Comentariu de genyffeer | iulie 29, 2008 | Răspunde


Lasă un comentariu